№: 1
ID картки працівника:
308241
Найменування посади:
Доцент
Факультет/Відділення/Інститут:
Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра/Науковий підрозділ тощо:
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Трудовий статус посади (основне місце роботи, суміщення, сумісництво):
Основне місце роботи
Місце основної роботи, найменування посади:
-
Фізична особа. ID:
4386346
Фізична особа. ПІБ:
Громик Оксана Миколаївна
Фізична особа. Дата народження:
06.10.1976
Фізична особа. Громадянство:
Україна
Фізична особа. Стать:
Жіноча
Початок роботи в закладі:
01.09.2018
Дата початку стажу:
01.09.2007
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Тип:
Науково-педагогічний
Безперервний стаж:
Так
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Повних років:
16
Відомості про підвищення кваліфікації:
Східноєропейський національний університет
ім. Лесі Українки
Термін з 01.10.18 р. по 01.04.19 р.
Свідоцтво
про підвищення кваліфікації (стажування)
№ 120
Наказ № 113-К/В
від 24.09.2018р.

Тема:
«Сучасний стан та проблеми індустрії туризму і сфери гостинності в Україні»

Міжнародне стажування: Старопольська Вища Школа в Кельцах (Республіка Польща)

Термін з 10.12. 2018 р. по 10.06. 2019 р.

Підвищення кваліфікації в межах проєкту: Посилення соціальної відповідальності університетів для досягнення сталого розвитку, що реалізувався за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США, в Університеті державної фіскальної служби України.

Термін:
вересень-листопад 2021 р.



Міжнародне стажування:
Health Resort & Medical SPA Panorama Morska
(Республіка Польща)

Термін з 10.01.2023 р.
по 10.03. 2023 р.
Волинський національний університет
ім. Лесі Українки
Термін з 03.01.23 р. по 16.06.23 р.
Свідоцтво
про підвищення кваліфікації (стажування)
№ 044-2023-006
Наказ № 93-К/П
від 21.12.2022р
Останні зміни в ЄДЕБО:
05.09.2023 16:31
Досягнення у професійній діяльності:
  • 1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection

    1. Громик О. М. Тенденції споживання м’яса в Україні: реалії та проблеми розвитку [стаття] / О. М. Громик, О.В. Семенда // Комунальне господарство міст: Науково-технічний збірник: Серія: Економічні науки. – Харків: ХНУМГ ім. О.М. Бекетова. 2023. випуск 5 (179). URL: https://khg.kname.edu.ua/index.php/khg/article/view/6113/6031
    2. Громик О. М. Оцінювання стану розвитку готельного бізнесу в Україні [стаття] // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації = Restaurant and hotel consulting. Innovation: наук. зб. / Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. – Київ: Вид. цент КНУКІМ. – 2022. Т. 5, № 1. – С. 52–62. http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua/issue/view/15613
    3. Громик О. М. Аналіз сучасного стану кавової індустрії в Україні [стаття] // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації = Restaurant and hotel consulting. Innovation: наук. зб. / Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. – Київ: Вид. цент КНУКІМ. – 2022. Т. 5, № 2. – С. 250–266. http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua/issue/view/16166
    4. Громик О. М. Особливості розвитку індустрії гостинності в Україні [стаття] // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації = Restaurant and hotel consulting. Innovation: наук. зб. / Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. – Київ: Вид. цент КНУКІМ. – 2023 (в друці).
    5. Радіоекологічний аналіз зони забруднення Волинської області України / Л. В. Ільїн, О. М. Громик, О. В. Ільїна, М. І. Зінчук // Ядерна та радіаційна безпека.– № 1 (85). – 2020. – С. 73–80. ISSN 2073-6231. Індексація: SCOPUS. https://doi.org/10.32918/nrs.2020.1(85).08
    6. Radiation monitoring of agricultural soils of Volyn region of Ukraine / Oksana Hromyk, Leonid Ilyin, Igor Grygus, Serhii Korotun, Olga Ilyina. – Roczniki Państwowego Zakładu Higieny. – № 71 (4). – 2020. – С. 72–79. ISSN 0035-7715, eISSN 2451-2311. Індексація: SCOPUS, Web of Science http://wydawnictwa.pzh.gov.pl/roczniki_pzh/.
    7. Radiological analysis of food products of forest origin in the pollution zone of the Kamin-Kashir district of the Volyn region of Ukraine / Oksana Hromyk, Leonid Ilyin, Mykola Zinchuk, Igor Grygus, Serhii Korotun, Walery Zukow . – Roczniki Państwowego Zakładu Higieny. – 2023 (в друці). ISSN 0035-7715, eISSN 2451-2311. Індексація: SCOPUS, Web of Science.
    8. Громик О. М. Речовинний склад та особливості донних відкладів озера Охнич (Волинське Полісся) / М. П. Пасічник, О. В. Ільїна, О. М. Громик // Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Географічні науки. – 2020. № 10 (393). – С. 43–47.
    9. Громик О. М. Радіологічна оцінка водойм зони радіоактивного забруднення Волинської області / О. М. Громик // Науковий журнал Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія “Екологія”. – № 22. – 2020. – С. 43-53. https://periodicals.karazin.ua/ecology/article/view/15702.
    10. Громик О. М. Водні та мінеральні ресурси озер Ратнівського адміністративного району та перспективи їх використання в рекреаційній діяльності / О. М. Громик, О. В. Ільїна // Природа Західного Полісся та прилеглих територій : Зб. наук. пр. – 2019. № 16. – С. 45–54.
    11. Громик О. М. Лімнологічний і геохімічний аналіз озера Туричанське / Л. В. Ільїн, М. П. Пасічник, О. М. Громик // Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Географічні науки. – № 9 (393). – 2019. – С. 36-40.
    12. Громик О. М. Радіоекологічна оцінка рослинницької продукції у населених пунктах Луцького району Волинської області [стаття] / Географічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки //: Зб. наук. пр. – 2023 (на рецензуванні).

  • 3) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)

    1.Громик О.М. Організаційно-економічні умови розвитку підприємництва в індустрії гостинності. Готельно-ресторанна справа: навчальний посібник для аудиторної та позааудиторної роботи студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна
    справа / автори: Матвійчук Л.Ю., Чепурда Л.М., Лютак О.М., Сидорук С.В.,.Смаль Б.А., Лепкий М.І., Подоляк В.М., Зубехіна Т.В, Громик О.М., Дащук Ю.Є. – Луцьк: РВВ Луцького НТУ, 2023. – 356 с. – С.274-304
    2. Громик О. М., Ільїн Л. В. Радіоекологічний аналіз ландшафтів Волинської області : монографія. Луцьк : РВВ Луцького НТУ, 2020. – 258 с.
    3. Туристичне краєзнавство Волинської області: підручник /О.О. Вісин, О.М. Громик, Ю.Є. Дащук, Б.І. Колісник, М.І. Лепкий, Л.Ю. Матвійчук, за редакцією проф. Матвійчук Л.Ю., доц. Лепкого М.І. – Луцьк: РВВ Луцького НТУ, 2019. – 228 с.
    4. Громик О. М. Агрохімічні показники ґрунтів зони радіоактивного забруднення Волинської області [стаття] // Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання : колективна монографія / за ред. О.О. Горба, Т.О. Чайки, І.О. Яснолоб. – П. : Видавництво ПП «Астрая», 2019. – 279 с. (С. 25-31) https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/25026.
    5. Громик О. М. Торфові ресурси Волинської області як перспективна місцева енергетична сировина [стаття] // Альтернативні джерела енергії у підвищенні енергоефективності та енергонезалежності сільських територій : колективна монографія / за ред. О.О. Горба, Т.О. Чайки, І.О. Яснолоб. – П. : Видавництво ПП «Астрая», 2019. – 279 с. (С. 9-16) http://dspace.pdaa.edu.ua.

  • 4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування

    1. Громик О. М. Програма виробничо-організаційної практики для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньої програми «Готельно- ресторанна справа», галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. О. М. Громик.– Луцьк : Луцький НТУ, 2023. – 38 с.
    2. Громик О. М. Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми Готельно-ресторанна справа галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / уклад. О. М. Громик. – Луцьк : Луцький НТУ, 2020. – 166 с.
    3. Громик О. М. Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми "Готельно-ресторанна справа", галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / уклад. О. М. Громик. – Луцьк : Луцький НТУ, 2020. – 30 с.
    4. Громик О. М. Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми "Готельно-ресторанна справа", галузь знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / уклад. О. М. Громик. – Луцьк : Луцький НТУ, 2020. – 29 с.
    5. Громик О. М. Організація ресторанного господарства [Текст] : методичні вказівки до виконання практичних завдань для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми ««Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфери обслуговування спеціальності 242 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / укладач: Громик О. М. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 50 с.
    6. Громик О. М. Організація ресторанного господарства [Текст] : методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми ««Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфери обслуговування спеціальності 242 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / укладач: Громик О. М. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 22 с.
    7. Громик О. М. Ресторанна справа. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / укладач: Громик О. М. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 26 с.

  • 8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах

    Керівник науково-дослідної розробки «Використання маркетингових інструментів для підвищення конкурентноспроможності мережі кав’ярень «Стріт кафе». Термін виконання: 01.09.2023 – 31.12.2023 рр. (Договір № 23-09/23 від 01.09.2023 р. з ФОП Сегейда Д.С.).
    Керівник науково-дослідної розробки «Розробка програми курсів «Менеджер з туризму». Термін виконання: 11.06.2020 – 31.07.2020 рр. (Договір № 06-06-/20 від 11.06.2020 р. з «ФОП Каліс Ірина Борисівна (ТА «BARBADOS»).
    Виконавець науково-дослідної роботи: дослідження природно-рекреаційного потенціалу і оцінка туристичних ресурсів Західного регіону (№д/р 0119U002381) Термін виконання: 01.09.2019 – 31.12.2024 рр
    Керівник науково-дослідної розробки «Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу гідрологічного заказника «Краєвид» та смт. Рокині Луцького району Волинської області». Термін виконання: 01.09.2021 – 31.12.2021 рр. (Договір № 15-09/21 від 01.09.2021 р. з ДПЕДГ «Еліта» Волинської ДСГДС ІК НААН).

  • 9) робота у складі експертної ради з питань проведення експертизи дисертацій МОН або у складі галузевої експертної ради як експерта Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, або у складі Акредитаційної комісії, або міжгалузевої експертної ради з вищої освіти Акредитаційної комісії, або трьох експертних комісій МОН/зазначеного Агентства, або Науково-методичної ради/науково-методичних комісій (підкомісій) з вищої або фахової передвищої освіти МОН, наукових/науково-методичних/експертних рад органів державної влади та органів місцевого самоврядування, або у складі комісій Державної служби якості освіти із здійснення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю)

    Робота у складі експертних рад з питань проведення експертизи дисертацій МОН або галузевих експертних рад Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, або Акредитаційної комісії, або їх експертних рад, або міжгалузевої експертної ради з вищої освіти Акредитаційної комісії, або трьох експертних комісій МОН/зазначеного Агентства, або Науково-методичної ради/науковометодичних комісій (підкомісій) з вищої освіти МОН (від-17.07.2023).

  • 11) наукове консультування підприємств, установ, організацій не менше трьох років, що здійснювалося на підставі договору із закладом вищої освіти (науковою установою)

    Наукове консультування:
    1. Art хостел-готель «Адреналін» згідно договору №231 від 29.12.2021 р. (вул. Карбишева, 1, місто Луцьк, Волинська область).
    2. ПП «Готель Профспілковий» згідно договору №222 від 17.12.2021 р. (проспек. Відродження, 24, місто Луцьк, Волинська область).
    3. Hostel Lutsk G84 згідно договору №228 від 21.11.2021 р. (вул. Гнідавська, буд. 84, місто Луцьк, Волинська область).
    4. Рекреаційного комплексу «Рестпарк» згідно договору №225 від 17.12.2021 р. (вул. Рівненська, 135, Струмівка, Волинська область).
    5. Готельно-ресторанного комплексу «Верховель» згідно договору №216 від 16.12.2021 р. (вул. Івана Франка, 1, Верховина, Івано- Франківська область, 78700, E-mail: verhovel@gmail.com, довідка №145).
    6. Наукове консультування: Гостинний еко-простір «Пік-Нік» с.Забороль, вул. Володимирська 119а. Довідка №24/01 від 17.01.2023

  • 12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій

    1. Громик О. М. Перспективи розвитку ресторанного господарства в Україні / О. М. Громик // Актуальні проблеми сучасної освіти та науки в контексті євроінтеграційного поступу : матеріали доп. учасників Міжнар. наук.–практ. конф. (Луцьк, 21–22 трав. 2020 р.) / упоряд. О. А. Бундак, Т. Й. Жалко, Н. Г. Конон. – Луцьк : ЛІРоЛ Ун-ту “Україна”, 2020. – С. 225–227.
    2. Громик О. М. Конкурентноспроможність готельних підприємств в сучасних ринкових умовах / О. М. Громик // Гостинність, сервіс, туризм : досвід, проблеми, інновації: тези доповідей IX Міжнар. наук-практ. інтернет-конф., Київ, 14-15 квіт., 2022 р./ М-во освіти і науки України; М-во культури та інформаційної полі. України; Київ. Нац. ун-т культури і мистецтв; Київ. ун.-т культури ; Ф-т готельно-ресторанного і турист. Бізнесу . – Київ: Вид. центр КНУКІМ, 2022. – 294 с.
    3. Громик О. М. Дослідження колективних засобів розміщення у Волинській області / О. М. Громик, Л. М. Поліщук, В.В. Гулько // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, 15 травня 2019 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – Ч. 2. – С. 153–155.
    4.Громик О. М. Особливості технології приготування борошняних кондитерських виробів / Громик О. М., Осипчук Д. С. // Студентський науковий вісник. Серія «Технічні науки». Науковий збірник. Випуск 47. – Луцьк: ІВВ ЛНТУ, 2022 – 326.
    5. Громик О. М. Динаміка розвитку готельного господарства Волинської області / Т. Шевчук, О. М. Громик // Бізнес і туризм: інновації та практичний досвід: зб. матеріалів ІIІ Міжнар. наук.-практ. студ. конф. (м. Луцьк, 10 квітня 2020 р.) / уклад. Р.С. Лозинський, Ю.В. Ворковенко. - Луцьк: Вежа-Друк. 2020. – С. 169–173.
    6. Громик О. М. Вплив COVID-19 на особливості функціонування готелів / О. М. Громик // Управління розвитком туризму та готельно-ресторанного бізнесу в циркулярній економіці : відп. ред. О. М. Полінкевич, О. М. Громик. Електрон. дані. Луцьк: Луцький НТУ, 2021. 258 с.
    7. Громик О. М. Організація принципів роботи системи безпеки готельних підприємств / О. М. Громик // Актуальні проблеми сучасної освіти та науки в контексті євроінтеграційного поступу : матеріали доп. учасників Міжнар. наук.–практ. конф. (Луцьк, 26 трав. 2022 р.) / упоряд. О. А. Бундак, Н. Г. Конон. – Луцьк : ЛІРоЛ Ун-ту “Україна”, 2022. – 331 с.
    8. Громик О. М. Аналіз сучасного стану готельної індустрії в Україні / О. М. Громик // Дослідження фінансових інституцій та інструментів розвитку держави, територій та суб’єктів господарювання: теоретичні, методологічні та практичні аспекти. Збірник матеріалів VI Міжнародної науково-практичної конференції 18 лютого 2022 року м. Одеса.; ОНУ ім. Мечникова. – Одеса: Бондаренко М. А., 2022. – 142 с.
    9. Громик О. М. Технологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів / Громик О. М., Шабала К. В. // Студентський науковий вісник. Серія «Технічні науки». Науковий збірник. Випуск 47. – Луцьк: ІВВ ЛНТУ, 2022 – 326.

  • 19) діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях

    Участь у професійних об'єднаннях за спеціальністю:
    - член ГО «Ресторанна гільдія» з 01 вересня 2023 р. м. Київ (згідно наказу №05/2023 від 01.06.2023р) довідка (код ЄДРПОУ 41604128, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с. Святопетрівське, вул.Шевченко, буд 8);
    - член ГС «Асоціація гостинності України» з 11 вересня 2020 р. м. Київ (сертифікат);
    - член Всеукраїнської екологічної ліги з 29.12.2019 р. (вул. Саксаганського, 30-В, офіс 33, м. Київ, 01033 E-mail: vel@ecoleague.net, Волинська обласна організація Всеукраїнська екологічна ліга Код 23251325, членський квиток №5616);
    - член ГО Творчого туристичного клубу «Ми» (вул. Кондзилевича, 5, м. Луцьк, E-mail: turclub@ukr.net, довідка №01/02 від 21.03.2019 р.).